За Нас

Какво предлагаме на нашите клиенти?
   Счетоводна къща Еделвайс предлага широк спектър от услуги в областта на счетоводството, търговското, данъчното и трудово и осигурителното право.
  Ние консултираме клиентите си по възникнали въпроси като държим изключително много на качеството, коректността, доверието и индивидуалното отношение към всеки наш клиент.
   Ежемесечно анализираме счетоводните данни, превръщайки ги в достъпна и разбираема информация. Успешните бизнес модели и подобряването на отделни сегменти от конкретния вид бизнес имат за цел постигане на задоволителен финансов резултат за нашите клиенти.
 Защо да изберете нас?
1. Качествено и законосъобразно счетоводно и ТРЗ обслужване;
2. Конкурентно ниски и достъпни цени за град София;
3. Предлагаме пълна гама от услуги, които да задоволят изцяло нуждите на Вашия бизнес;
4. Имаме опит с фирми в областта на търговията и услугите, работещи както на територията на България, така и в ЕС и трети страни – онлайн магазини, фрийланс услуги, ИТ и софтуерни компании, рекламни агенции, свободни професии, магазини за хранителни и нехранителни стоки, ресторанти, почистващи фирми и други;
5. Предлагаме опция за дистанционно онлайн обслужване и консултации;
6. Нашата мисия е да бъдем освен счетоводители – и добри бизнес консултанти, които чрез съвети помагат на клиентите да покоряват успешно нови върхове в своя бизнес!
Ще се радваме да бъдем Ваши партньори и да изградим дългогодишно сътрудничество!

Политика за защита на личните данни

Политика за използване на бисквитки

BGtop Фирми
error: